fb

Wigilia firmowa

w MOLO Resort

ZESTAW  I

Zupa (serwowana) – 1 pozycja do wyboru

  • Barszcz czerwony / uszka faszerowane kapustą i grzybami
  • Zupa grzybowa / suszone borowiki / łazanki

Danie główne (serwowana) – 1 pozycja do wyboru

  • Filet z pstrąga soute / frytki / mix sałat
  • Panierowany karp osiecki / ziemniaki opiekane/ surówka z kiszonej kapusty

Deser

  • Sernik

Napoje

  • Kawa, herbata, woda, kompot z suszonych owoców

105 zł brutto / osoba

ZESTAW  II

Zupa (serwowana) – 1 pozycja do wyboru

  • Barszcz czerwony / uszka faszerowane kapustą i grzybami
  • Zupa grzybowa / suszone borowiki / łazanki

Danie główne (serwowane na półmiskach)

  • Pieczony filet z dorady/ aromatyczne masło
  • Panierowany karp osiecki
  • Polędwica z dorsza/ panco/ koperek/ pietruszka
  • Filet z sandacza/ por/ śmietana
  • Ziemniaki gotowane/ masło/ koperek
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Chałka
  • Surówka z kiszonej kapusty
  • Surówka z marchewki z majonezem
  • Surówka z kapusty pekińskiej

Deser

  • Szarlotka
  • Sernik
  • Makowiec

    Napoje

    • Kawa, herbata, woda, kompot z suszonych owoców

    140 zł brutto / osoba

    ZESTAW  III

    Przystawka (serwowana) – 1 pozycja do wyboru

    • Gołąbki z kapusty włoskiej/ kasza pęczak/ borowik/ espuma ziemniaczana/ oliwa truflowa
    • Bliny ziemniaczane/ wędzony łosoś/ creme fraich/ kawior
    • Tatar ze śledzia/ pomidor/ ogórek zielony/ czerwona cebula/ papryka/ grzanka

    Zupa (serwowana) – 1 pozycja do wyboru

    • Barszcz czerwony/ pasztecik z ciasta francuskiego
    • Krem borowikowy/ ptyś/ kwaśna śmietana/ puder borowikowy
    • Zupa tom yum/ krewetki/ trawa cytrynowa/ chili/ mleko kokosowe

    Danie główne (serwowane) – 1 pozycja do wyboru

    • Polędwica z dorsza atlantyckiego/ czerwona soczewica/suszony pomidor/ śmietana/ topinambur
    • Ryba księżycowa/ czarna soczewica/ fasola edamane/ salsa pomidorowa
    • Filet z sandacza/ puree z zielonego groszku/ marynowana marchew/ ziemniak z ogniska
    • Filet z halibuta/ sos beszamelowy/ por/ pomidor/ polenta cytrynowa/ tymianek

    Deser

    • Brownie czekoladowe/ namelaka z białej czkolady/ konfitura z czarnego bzu
    • Babka z białym makiem/ orzechy pistacjowe/ konfitura pomarańczowa
    • Sernik korzenny/ czekolada karmelowa/ wiśnia/ kardamon

      Napoje

      • Kawa, herbata, woda, kompot z suszonych owoców

      150 zł brutto / osoba

      Zimna płyta

      Śledzie wiejskie w dwóch smakach
      Ryba w occie
      Pstrąg w pomidorach
      Sałatka nicejska
      Sałatka jarzynowa
      Sałatka z tortelini grzybowym
      Półmisek serów
      Pieczywo mieszane
      Masełka smakowe

        75 zł brutto / osoba

        „Rozbudowa oferty turystyczno-rekreacyjnej kompleksu MOLO w Osieku poprzez zakup nowego wyposażenia strefy Wellness&SPA, stworzenie zespołu atrakcji na świeżym powietrzu (mini plac zabaw dla dzieci, zjeżdżalnia dmuchana, siłownia terenowa) oraz wdrożenie systemu teleinformatycznego służącego do obsługi gości i poprawy funkcjonowania kompleksu.”